• Slovenský
  • Magyar

Hirdetőtábla
Részletes Csáb Térkép - Geoportál
 
 
Turistatérkép - Turustická mapa
Csáb - Čebovce

SZEMÉT OSZTÁLYOZÁS

AKTUÁLIS PROJEKTEK


Kerti komposztáló minden házhoz

Rekonštrukcia Obecného Úradu
Rekonštrukcia Obecného Úradu


A könyv az ember barátja
Fond na podporu umenia

Könyv a jó hangulathoz
Fond na podporu umenia

Jármű vásárlása

Európsky fond regionálneho rozvoja
Integrovaný regionálny operačný program


Dokumentumtár
Fotógaléria
Videógaléria

FACEBOOK

Kitűnő színművészek érkeznek Csábra - folytatódik a Csábi Színházi Esték sorozat
2023-11-27



Nem kell Budapestre, Komáromba, Kassára utazni. Elhozzuk Önöknek ide a színházat!

Folytatódik a Csemadok Csábi Alapszervezetének sikeres sorozata, a Csábi Színházi Esték. Az Alapiskola közösségi termében lépnek színpadra többen is a Komáromi Jókai Színház színművészei közül.

Itt lesz velünk a Jászai Mari-díjas Bandor Éva, akit olyan filmekben is láthattunk, mint az Üvegtigris 3., Larry, Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, Hatalom (Moc).

De játszik majd Holocsy Krisztina és Schlár Gréta, valamint Olasz István és Szabó Viktor, akik már többször szórakoztattak minket Csábon.

Mindennapi párkapcsolati és gyereknevelési problémáink jelennek meg ebben a műben. Eszter és Farkas szokásos esti családi életüket élik, a megszokott kis civakodásokkal tarkítva, mígnem éjfél körül beállít Eszter testvére, Ernella párjával Alberttal. Lerobbant a kocsijuk, ezért pár napra beköltöznek Eszterékhez, amíg megjavítják az autót. Enyhe feszültséget szül ez a helyzet, és fokozatosan kiderülnek mindenki rejtett gondolatai, érzései. A gyereknevelésről is eltérőek a vélemények a két családban.


Hajdu Szabolcs Ernelláék Farkaséknál című díjnyertes filmjének színpadi változata lesz látható a City Reboot Polgári Társaságnak köszönhetően december 3-án, vasárnap 17.00 órától, ahová mindenkit szeretettel várnak a szervezők, a Csemadok Csábi Alapszervezete, Csáb község és a helyi Alapiskola.

Regisztráció, helyfoglalás a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. emailcímen. Az előadás hossza kb. 75 perc szünet nélkül.

A Csábi Színházi Esték előadásai is a Kisebbségi Kulturális Alap támogatásával valósulnak meg. A Csemadok Csábi Alapszervezetének működését Csáb község támogatja.




 
< Előző   Következő >

ELÉRHETŐSÉGEK

Csábi községhivatal
Szeder Fábián utca 320/162
Tel: +421 47 488 22 11
Mob: +421 903 700 005

SZAVAZÁS

Milyen kapcsolata van Csáb községgel?
 

PILLANATKÉPEK

FIGYELEM!

Tudsz egy készülő rendezvényről, eseményről községünkben?
Történt valami községünkben, amiről nem számoltunk be?
Készítettél olyan fotót, ami községünkkel kapcsolatos?

Értesíts minket, küldj üzenetet, küldj képet a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. emailcímre.
Köszönjük